Details
Producent | |
---|---|
Land van herkomst | USA |
Streek | California |
Druivensoort | |
Oogstjaar | 2017 |
Biologische wijn | Nee |
Aanvullende informatie
BUTTERFIELD STATION – PINOT NOIR
Vinificatie:
de druiven zijn afkomstig uit diverse geselecteerde wijngaarden. ieder plot wordt apart vergist. 15% op Amerikaans eikenhout. De rest in roestvrij stalen vaten. Vervolgens vindt de rijping plaats op roestvrij stalen vaten (70%). 30% rijpt op Amerikaanse eikenhouten vaten. De beste batches worden geblend tot deze uitstekende “Pinot noir”. Feitelijk is dit een blend bestaande uit 78% Pinot noir, 15% Syrah en 5% Cabernet sauvignon.
Smaakomschrijving:
Deze Pinot-noir blend heeft een levendige aanzet met heerlijke smaken van kers, aardbeien en frambozen tegen een mild kruidige achtergrond.
Wijn/Spijscombinaties:
mooie gastronomische wijn bij gegrild wit vlees en lamsvlees.
Alcohol: 13,5%
Serveertip: 12 – 14 °C
Horizon: 4 jaar na botteling
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.