Wijncadeaus

Een wijncadeau, een persoonlijke gift, een klassiek blijvertje in de wereld van de relatiegeschenken. Vanwege het persoonlijke karakter van een wijncadeau zien we uw opdracht als maatwerk. Een greep uit onze mogelijkheden:

Wijncadeaus in houten kistjes

Van 1 of 2 tot en met 6 vaks. Onze wijnkistjes zijn van hoge kwaliteit en daarmee een bewaar-item op zich. Een verpakking waarmee u uw merk of bedrijfsactiviteit onderstreept.

U kiest een van de wijnen uit ons assortiment. Als u dat wilt, voorzien wij uw wijncadeau van uw persoonlijke boodschap in de vorm van een extra attentie of (handgeschreven) kaartje. Wij stellen uw pakket samen naar uw wens.

blanco:

Wijnkisten met schuifdeksel onbedrukt. Een natuurlijke uitstraling met de nadruk op de inhoud.

customised:

Het bedrukken van uw wijncadeaus is al mogelijk vanaf een oplage van 40 stuks. Vraag ons naar de mogelijkheden Bel: 06-28952875

wijndozen in diverse maten

Een greep uit onze vele mogelijkheden. Voor kerst, vrolijke of gepaste gelegenheden. Trendy of klassiek. Wij leveren uw wijn in wijndozen van uw keuze. Eventueel bedrukt met uw bedrijfslogo! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Uw relatiegeschenken. Onze mogelijkheden zijn vele malen groter dan bovenstaand getoond. Uw opdracht is voor ons maatwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wacht niet langer. Bel ons nu

Winkelwagen
Scroll naar boven