Wijncadeaus

Een wijn-cadeau, een persoonlijke gift, een klassiek blijvertje in de wereld van de relatiegeschenken. Vanwege het persoonlijke karakter van een wijn-cadeau zien we jouw opdracht als maatwerk. Een greep uit onze mogelijkheden:

Wijncadeaus in houten kistjes

Een natuurlijke uitstraling met de nadruk op de inhoud.

De wijnkistjes met schuifdeksel zijn standaard onbedrukt, verkrijgbaar van 1 of 2 tot en met 6 vaks. Onze wijnkistjes zijn van hoge kwaliteit en daarmee een bewaar-item op zich.

Je kiest een van de wijnen uit ons assortiment. Als je dat wilt, voorzien wij jouw wijn-cadeau van jouw persoonlijke boodschap in de vorm van een extra attentie of (handgeschreven) kaartje. Wij stellen je pakket samen naar jouw wens.

Wijncadeaus customised:

Een verpakking waarmee je jouw merk of bedrijfsactiviteit onderstreept. Het bedrukken van jouw wijn-cadeaus is al mogelijk vanaf een oplage van 40 stuks. Vraag ons naar de mogelijkheden. Bel ons

Wijn-cadeaubonnen:

Wij hebben Wijn-cadeaubonnen beschikbaar in de prijzen € 10,- € 20,- € 50,– en € 100,-
Direct in onze webwinkel te bestellen met de door jou geschreven tekst. Wij zorgen voor verzending.
Wil je een groter oplage? Vraag ons naar de mogelijkheden. Bel ons

Wijndozen in diverse maten

Een greep uit onze vele mogelijkheden. Voor kerst, vrolijke of gepaste gelegenheden. Trendy of klassiek. Wij leveren jouw wijn in wijndozen van jouw keuze. Eventueel bedrukt met jouw bedrijfslogo! Vraag ons naar de mogelijkheden. Bel ons 

Uw relatiegeschenken. Onze mogelijkheden zijn vele malen groter dan bovenstaand getoond. Uw opdracht is voor ons maatwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wacht niet langer. Bel ons nu

Scroll naar boven