Rode wijn

Filter
 • View as :

Toont alle 5 resultaten

 • koop een fles Emiliana, Birds of Paradise - Carmenère /Cabernet sauvignon

  Emiliana, Birds of Paradise – Carmenère / Cabernet sauvignon

  8,99
  0 Reviews
  8,99

  Emiliana, Birds of Paradise – Carmenère /Cabernet sauvignon  is een biologische Chileense Gran Reserva van oude wijnstokken. De wijn heeft een rijke schakering van donker bosfruit en een vleugje munt in de smaak. Deze Chileense rode wijn biedt veel waar voor zijn geld.

 • koop een fles Montes Alpha Carmenere

  Montes Alpha – Carmenère

  15,85
  0 Reviews
  15,85

  Montes Alpha – Carmenère is een heerlijke Chileense rode wijn van topkwaliteit. Met in het glas stuivende aroma’s van rood fruit, aangevuld met nootmuskaat en zwarte peper.

 • koop een fles Montes Alpha Pinot noir

  Montes Alpha – Pinot noir

  15,85
  0 Reviews
  15,85

  Montes Alpha – Pinot noir is een zachte en aromatische Pinot noir van hoge kwaliteit met een bom aan rood rood fruit in het glas.

 • koop een fles Montes Alpha Special- Cuvée Cabernet sauvignon

  Montes Alpha – Special Cuvée, Cabernet sauvignon

  18,85
  0 Reviews
  18,85

  Montes Alpha – Special Cuvée, Cabernet sauvignon is een stevige Chileense rode wijn in geschenkverpakking van hoge kwaliteit met hints van bosfruit, leer en tabak.

 • kop een fles Ycaro Carmenere

  Ycaro, Carmenère

  7,25
  0 Reviews
  7,25

  Ycaro, Carmenère  is een rijke, aromatisch en zachte Chileense Carmenère. Doet denken aan een mooie Merlot. Een heerlijke wijn voor alledag!

   

Rode wijn

Bij Wijnkunst.nl vind je de mooiste rode wijnen voordelig geprijsd met stapelkorting. Rode wijnen van goede producenten, geselecteerd op kwaliteit door ons proefpanel. Voor elke liefhebber van wijn voor alledag en speciale gelegenheden. Alle beroemde wijnstreken uit de wereld zijn vertegenwoordigd. Bestel nu jouw wijnen online met groeiende en blijvende korting.

Meer over rode wijn

Rode wijn wordt gemaakt van het sap van rode druiven. De kleurstof van de (rode) druif zit in de schil. Het sap is meestal wit/blank van kleur. Door het sap na kneuzing van de druiven en tijdens de gisting gedurende 10 tot 14 dagen in contact te houden met het sap, geven de schilletjes (de hoed) de rode kleurstoffen (anthocyanen) af aan het sap (most). Deze kleurt daardoor blauw/rood. De anthocyanen, met name Resveratrol, geven aan rode wijn de voor hart- en bloedvaten gunstige eigenschappen.